Călăraşi | Tratamente terestre de combatere a ţânţarilor: 11-13 august 2022

Călăraşi | Tratamente terestre de combatere a ţânţarilor: 11-13 august 2022

Primăria Municipiului Călărași anunţă că în perioada 11 - 13 august 2022, va efectua, pe domeniul public al municipiului Călărași, tratamente terestre de combatere țânțari adulți.

Tratamentele se vor efectua in intervalul orar 22:00 - 02:00, în funcție de condițiile atmosferice fiind posibila prelungirea perioadei (fapt ce va fi comunicat ulterior).

Substanțele active folosite sunt: Cipermetrin, Tetrametrin, Piperonil Butoxide, Deltametrin, Praletrin. Precizăm că tratamentele se vor desfășura în condiții corespunzătoare, pe raza municipiului Călărași, respectând prevederile legale de protecție a mediului, a sănătății și securității populației.

tratamenteterestre

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.