Au fost stabiliți câștigătorii Concursului de ScurtMetraje cu teme anticorupție #ETIC

Au fost stabiliți câștigătorii Concursului de ScurtMetraje cu teme anticorupție #ETIC

Sala de ședințe a Consiliului Local din cadruil Primăriei Municipiului Călărași a găzduit vineri, 27 mai, festivitatea de premiere a Concursului de ScurtMetraje cu teme anticorupție #ETIC (Elevii Transmit Integritatea cu Camera).

Ajuns la a 4-a ediție, concursul, organizat de Direcția Generală Anticorupție, respectiv Serviciul Județean Anticorupție Călărași în colaborare cu Primăria Municipiului Călărași și Inspectoratul Școlar Județean Călărași si liceele din municipiul Călărași, se adresează elevilor de liceu și are drept scop conștientizarea tinerilor cu privire la efectele pe care le are corupția asupra societății, atitudinea ce trebuie adoptată faţă de astfel de fapte și modalitățile de sesizare a acestora, prin implicarea activă în realizarea unor filme de scurtmetraj cu tematică anticorupție, folosind un telefon mobil.

La prezenta ediție s-au înscris elevii a 5 licee din municipiul Călărași, cu 10 filme în total. În urma jurizării din data de 23 mai au fost desemnate echipele câștigătoare ale concursului, după cum urmează:

Locul III – Filmul Interviul”, realizat de elevii din cadrul Liceului Agricol Sandu Aldea Călărași

- eleva Eana Andreea Denisa; eleva Andrei Claudia Ionela; elevul Stoica Emanoil;

- profesor îndrumător, dna Florea Monica Cristina;

Locul II – Filmul „Totul are un preț”, realizat de elevii din cadrul Liceului Pedagogic “Ștefan Bănulescu” Călărași

- eleva Stoicescu Milena; eleva Manole Iuliana Aida; elevul Vlad Cosmin

- profesor îndrumător, dna Ion Mihaela

Locul I – Filmul „Viața are prioritate”, realizat de elevii din cadrul Liceului Pedagogic “Ștefan Bănulescu” Călărași

- elevul Păsărică Andrei; elevul Dinu Valentin; eleva Stoian Alexandra;

- profesor îndrumător, dna Ion Mihaela

Participanții la acest concurs au primit materiale de prevenire integritate (memory stick și diplome personalizate) din partea Primăriei Municipiului Călărași;

Fiecare elev/ă câștigător de pe locurile I, II, III din concurs a fost recompensat cu câte o bicicletă. drept premiu o BICICLETĂ. Fiecare profesor al echipelor câștigătoare a fost răsplătit cu câte o tableta grafică.

Valoarea totală a premiilor oferite de Primăria Municipiului Călărași se ridică la 14 mii de lei.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.