Primăria Ştefan Vodă | Anunţ de mediu

Primăria Ştefan Vodă | Anunţ de mediu
Beneficiarul COMUNA ŞTEFAN VODӐ din judeţul Călăraşi, comuna Ştefan Vodă, str. Viorelelor, nr. 114 anunţă decizia privind etapa de încadrare a planului / programului „ACTUALIZAREA PLANULUI URBANISTIC GENERAL şi a REGULAMENTUL LOCAL DE URBANISM AL COMUNEI ŞTEFAN VODӐ” amplasat în judeţul Călăraşi, comuna Ştefan Vodă intravilan şi extravilan.
 
Documentaţia se supune procedurii de adoptare:
- cu aviz de mediu conform prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 1076/2004 privind stabilirea procedurii de realizare a evaluării de mediu pentru planuri şi programe, cu modificările şi completările ulterioare;
- fără evaluare adecvată conform prevederilor Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 57/2007 privind regimul ariilor naturale protejate, conservarea habitatelor naturale, a florei şi faunei sălbatice, cu modificările şi completările ulterioare.
Informaţii privind potenţialul impact asupra mediului al planului / programului propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Călăraşi, şos. Chiciului, nr. 2, de luni până vineri, orele 10.00-14.00.
 
Observaţiile publicului se primesc zilnic, sub semnătura şi cu date de identificare, la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Călăraşi, timp de 10 zile calendaristice de la data publicării.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.