Doi oameni minunaţi pregătesc, de Ziua Naţională a României, 750 de porţii de fasole pentru călărăşeni

Doi oameni minunaţi pregătesc, de Ziua Naţională a României, 750 de porţii de fasole pentru călărăşeni

Duminică, 1 decembrie, de Ziua Naţională a României, călărăşenii sunt invitaţi să servească mâncarea naţională: fasole cu cârnaţi. Iniţiativa aparţine a doi oameni minunaţi, Alina Naghi, doamna care conduce compania ALDIS şi Sandu Petroiu care au pregătit numai puţin de 750 de porţii. „Îi aşteptăm pe călărăşeni să fie alături de noi şi să servim împreună câte o porţie de fasole cu cârnaţi pe platoul de la Piaţa Big.  Doamna Alina Naghi s-a alăturat încă din prima clipă acestui demers şi a făcut-o cu toată dragostea şi în amintirea celui care a fost George Naghi, un om de o valoare excepţională.” ne-a spus Sandu Petroiu.

Tot mâine va fi organizată şi ceremonia dedicată Zilei Naţionale, începând cu ora 11.00.

În acest sens, "Primăria Municipiului Călărași a achiziționat 2500 de stegulețe și 1500 de cocarde pentru 1 Decembrie, activitățile dedicate acestei zile urmând a se desfășura la Monumentul Eroilor din zona Orizont, de la ora 11.00.

În plus, 500 de baloane cu heliu, în culorile tricolorului, sunt pregătite de administrația locală să decoreze cerul Călărașiului!", potrivit unui mesaj postat pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Municipiului Călăraşi.

aldis