CAS Călăraşi demarează procesul de contractare pentru furnizarea de dispozitive medicale, tehnologii şi dispozitive asistive destinate recuperării unor deficienţe organice sau funcţionale în ambulatoriu

CAS Călăraşi  demarează procesul de contractare pentru furnizarea de dispozitive medicale, tehnologii şi dispozitive asistive destinate recuperării unor deficienţe organice sau funcţionale în ambulatoriu

Casa de Asigurări de Sănătate Călăraşi, în temeiul prevederilor art.196, pct.3 din Hotărârea nr.696/2021 pentru aprobarea pachetelor de servicii şi a Contractului-cadru care reglementează condiţiile acordării asistenţei medicale şi a dispozitivelor medicale, tehnologiilor şi a dispozitivelor asistive în cadrul sistemului de asigurări de sănătate pentru anul 2021-2022, demarează procesul de contractare pentru furnizarea de dispozitive medicale, tehnologii şi dispozitive asistive destinate recuperării unor deficienţe organice sau funcţionale în ambulatoriu.

Calendarul etapei de contractare, opisul, cererea-tip de intrare în relaţie contractuală cu CAS Călăraşi, precum şi Procedura privind transmiterea electronică a documentelor sunt afişate pe site-ul instituţiei, în secţiunea Contractare 2021.

Data limită de finalizare a procesului de contractare este 10.12.2021.

                                    Director General

                                    Dr. Drăgan Silviu

               

                                  

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.