V. Iliuță: Suntem pregătiți să câștigăm toate primăriile din județul Călărași

V. Iliuță: Suntem pregătiți să câștigăm toate primăriile din județul Călărași

Președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță este tot mai optimist în ceea ce privește șansele de succes ale social – democraților la alegerile locale din 9 iunie, subliniind că organizația pe care o conduce are suficiente resurse umane pentru a câștiga majoritatea primăriilor din județ.

”Ieri am văzut puterea partidului, a organizației județene PSD. Primari, directori, susținători prezenți pentru a-mi depune candidatura pentru un nou mandat. Mă bucur foarte mult. Astăzi, noi, ca și organizație județeană suntem pregătiți să câștigăm toate primăriile din județul Călărași.”, a declarat astăzi la Călărași, Vasile Iliuță care a continuat “Acolo unde astăzi nu avem primar, am testat și am selectat candidații care sunt cei mai buni gospodari pentru a conduce primăriile locale. Acolo unde avem primari, ne menținem primăriile. Sunt bine cotați, au prima șansă de a câștiga administrațiile și cred că concurența va fi la o dimensiune mult mai mică decât la ce se întâmplă azi în administrațiile conduse de primari PSD.”

La localele din urmă cu aproape 4 ani, PSD s-a impus în 27 de localități, inclusiv municipiul reședință de județ și unul din cele 3 orașe.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.