V. Iliuță: PSD Călărași a lansat candidatura domnului Vlăsceanu

V. Iliuță: PSD Călărași a lansat candidatura domnului Vlăsceanu

Liderul interimar al social-democraților, Vasile Iliuță a anunțat pe pagina personală de Facebook că PSD Călărași a lansat candidatura lui Marian Ionel Vlăsceanu pentru Primăria comunei Cuza Vodă, la alegerile locale parțiale, programate pe 27 iunie.

‘Dragi prieteni,

Ne aflăm, din nou, la startul unei alte competiții electorale - alegerea primarilor în localitățile Cuza-Vodă și Frumușani.

În urmă cu câteva ore, PSD Călărași a lansat candidatura domnului Vlăsceanu Ionel Marian, un om destoinic, integru, cu viziune care dorește pentru comunitatea din CuzaVodă o dezvoltare cât mai armonioasă. Am convingerea că toate reușitele sale in plan personal le va transpune în administrația locală.”, a fost mesajul postat de Iliuță.

La eveniment au participat parlamentari, primari, membri și simpatizanți ai partidului.

În competiția pentru Primăria localității Frumușani, PSD Călărași mizează pe Florin Bălan.

vlasceanu2

vlasceanu3

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.