V. Iliuţă: Fiecare localitate va avea cel puţin un proiect finanţabil prin PNI Anghel Saligny

V. Iliuţă: Fiecare localitate va avea cel puţin un proiect finanţabil prin PNI Anghel Saligny

Preşedintele interimar al PSD Călăraşi, Vasile Iliuţă, a dat asigurări că fiecare UAT din judeţul nostru va putea dezvolta cel puţin un proiect finanţat prin Programul Naţional de Investiţii Anghel Saligny. Chestiunea a fost analizată şi în cadrul şedinţei Consiliului Politic Judeţean al partidului desfăşurată săptămâna trecută în care „s-a stabilit cu fiecare administraţie locală în parte prioritizarea proiectelor depuse la Ministerul Dezvoltării.”

Prin PNI Anghel Saligny, judeţului Călăraşi i s-a repartizat suma de 1.197.037.944 lei (513.016.262 lei pentru proiecte de apă şi canalizare şi 684.021.682 lei pentru drumuri şi poduri), respectiv 172.935.941 lei pentru reţea de gaze.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.