Spectacol umanitar “Pași pentru Ana”

Spectacol umanitar “Pași pentru Ana”

Senatorul PSD de Călărași, Nicușor Cionoiu îi invite pe călărășeni să participe la spectacolul umanitar “Pași pentru Ana”, organizat pentru susținerea Anei Maria Țuluș, „o tânără greu încercată de viață” ce locuiețte în comuna Draglaina. Evenimentul va avea loc luni, 5 iulie, la Călărași, biletele urmând a fi puse în vânzare sâmbătă, 26 iunie la sediul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași dar și la biroul senatorial.

“Vă invit cu drag luni, 5 iulie, la spectacolul umanitar "Pași pentru Ana", organizat pentru Ana Maria Tuș, o tânără greu încercată de viață din comuna Dragalina. Pe Ana am avut bucuria să o cunosc în Săptămâna Mare a Paștelui, iar de atunci îi ofer cu mare drag tot ajutorul de care are nevoie.

Vă aștept la “Pași pentru Ana” cu speranța că împreună îi putem face viața mai frumoasă! Biletele se pun în vânzare de sâmbătă, 26 iunie, la sediul Centrului Cultural, dar le puteți achiziționa și de la biroul meu Parlamentar.”, se arată în mesajul postat astăzi de senatorul Nicușor Cionoiu, pe pagina personală de Facebook.

pasipentruana

Pe 15 iunie, tot pe Facebook, senatorul Cionoiu “ne-a făcut cunoștință” cu tânăra din Dragalina, subliniind că “dincolo de povestea ei emoționantă, am descoperit ambiție, răbdare și credință, care o ajută să spargă peretele în care i-a fost zidit destinul și să meargă mai departe.”

„Îmi face plăcere să vă fac cunoștință cu Ana, o tânără greu încercată de viață, din comuna Dragalina. Am întâlnit-o de 1 iunie și, dincolo de povestea ei emoționantă, am descoperit ambiție, răbdare și credință, care o ajută să spargă peretele în care i-a fost zidit destinul și să meargă mai departe.

Ana s-a născut cu piciorușele încrucișate. Încă din primii ani de viață, când, noi, ceilalți făceam primii pași, ea învăța să meargă în genunchi. După multe investigații chinuitoare, medicii au stabilit că suferă de artogripoză și tulburări grave de statică și mers. Boala a înghenunchiat-o pentru totdeauna, condamnând-o la o viață într-un scaun cu rotile, dependentă de mama ei.

Chiar dacă din punct de vedere medical, nu se mai poate face nimic, iar Ana nu va merge niciodată pe picioarele ei, i-am promis că îi voi schimba destinul, oferindu-i un fotoliu rulant electric, care să îi ofere libertatea la care visează. Iar acum se poate deplasa singură unde dorește, fără să depindă de nimeni.

Impresionați de povestea Anei, inițiativei mele s-au alăturat mai mulți oameni de bine, care doresc să o sprijine pe Ana în lupta ei pentru o viață normală.

Doresc să le mulțumesc tuturor și în mod special președintelui Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, și consilierului județean, Emilia Tudor, care au fost alături de mine în vizită la Ana.”, a scris pe FB parlamentarul social-democrat.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.