Samoilă: Am discutat cu primarii situaţia depunerii proiectelor pe acest program

 Samoilă: Am discutat cu primarii situaţia depunerii proiectelor pe acest program

Secretarul executiv al PSD Călăraşi, Ion Samoilă a susţnut joi că în cadrul Biroului Politic Judeţean lărgit desfăşurat joia trecută s-a dezbătut şi problema repartizării sumelor pentru finanţarea proiectelor de dezvoltare locală în cadrul PNI Anghel Saligny. Samoilă spune că discuţiile cu primarii vor demara săptămâna viitoare subliniind că prioritate vor avea proiectele legate de apă şi canal.

„Am discutat cu primarii situaţia depunerii proiectelor pe acest program şi am convenit ca săptămâna viitoare să stabilim un program de întâlniri zonale pentru că e foarte dificil să discuţii concomitent cu 30 de primari. Şi atunci, ne vom întâlni cu 5, 6 primari în fiecare zonă ca să discutăm proiectele pe care le au depuse şi bineînţeles, în lumina ordonanţei proiectele pe care trebuie să le depunem să fie în principal pe apă şi canal. Trebuie să convingem pe toată lumea că există o cerinţă în ordonanţă şi trebuie s-o respectăm.”, a spus Samoilă care a mai adăugat că social – democraţii au iniţiat şi primele discuţii cu liberalii, colegii din cadrul coaliţiei guvernamentale.

„Nu v-ascund că am avut discuţii şi cu reprezentantul PNL, cu dl George Chiriţă pe care l-am informat despre viziunea noastră legată de repartizarea acestor sume. Am prezentat şi sumele minim aprobate pe fiecare comună, oraş, municipiu, municipiu reşedinţă şi Consiliul Judeţean, urmând să-şi facă şi ei o analiză. Să vedem cum gândesc şi pot să repartizeze banii pe proiectele pe care le au. Asşteptăm poziţia dumnealor, trebuie să ne punem de acord astfel încât să finalizăm toate proiectele ca să le depunem la Ministerul Dezvoltării.”, a conchis Ion Samoilă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.