S. Vrăjitoru: Nimic nu este mai josnic decât să-ţi urăşti propriul popor şi să crezi că-l poţi prosti la nesfârşit!

S. Vrăjitoru: Nimic nu este mai josnic decât să-ţi urăşti propriul popor şi să crezi că-l poţi prosti la nesfârşit!

În ultima “peroadă”, în ciuda faptului că pandemia de coronavirus încă face ravagii în România, mai ales în sectorul economic, preşedintele Klaus Iohannis şi-a reluat prostul obieci să taxeze PSD-ul, pe care-l “ocăreşte” ori de câte ori apare la TV. Nu contează cât de credibile sunt “acuzele” important e ca PSD să fie demonizat în contextul prăbuşirii partidului său de suflet, PNL, pe care-l conduce direct de la Cotroceni.

Deputatul Sorin Vrăjitoru, vicepreşedinte PSD Călăraşi n-a ezitat să arate cu degetul în direcţia lui Iohannis despre care spune prin intermediul unui mesaj postat marţi pe pagina personală de Facebook că urăşte, de fapt, românii care nu l-au votat

“Avem un preşedinte care urăşte o bună parte dintre români, acei români care nu l-au votat! Este incredibilă atitudinea şefului de stat. Nu contează ce are de spus, el vrea, cu fiecare ieşire la tv, să mai dea o palmă PSD! Fie că vorbeşte despre carantină sau despre CEDO, Iohannis nu face altceva decât să acuze PSD!

Domnu’ preşedinte, oamenii au realizat că vreţi să mai creşteţi PNL în sondaje cu atitudinea asta, dar... nu va fi aşa! PNL se duce-n jos şi o merită, pentru că nimic nu este mai josnic decât să-ţi urăşti propriul popor şi să crezi că-l poţi prosti la nesfârşit!” a scris Vrăjitoru pe Facebook.

Cu un PNL care a coborât în doar 3 luni de la 47 la 33%, e greu să-ţi mai păstrezi “cumpătul” şi să nu strigi în gura mare “PeeeeeSeeeeeDeeeeee e de vină în toate!”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.