S. Vrăjitoru: Imaginile cu oamenii care se înghesuie să prindă un loc de muncă sunt greu de privit

S. Vrăjitoru: Imaginile cu oamenii care se înghesuie să prindă un loc de muncă sunt greu de privit

Deputatul, Sorin Vrăjitoru, critică pe pagina personală de Facebook actuala guvernare condusă în realitate de la Cotroceni care a permis în ciuda ordonanţelor militare aflate în vigoare plecarea românilor în Germania la cules de sparanghel. Vicepreşedintele PSD Călăraşi se întreabă ironic dacă nu cumva relaţia cu Germania a tandemului Iohannis – Orban nu-i mai importantă decât „umilirea unor oameni!”

„Iresponsabilitate dusă la extrem! Guvernul Orban şi preşedintele Iohannis, actualii conducători ai ţării, îi trimit pe români la muncă în Germania, nefiind în stare să găsească soluţii să-i ţină acasă, în ţară! Mai mult, presa e doldora de informaţii despre implicarea celor doi în această afacere sulfuroasă a trimiterii românilor la cules de sparanghel.

Imaginile cu oamenii care se înghesuie să prindă un loc de muncă sunt greu de privit. Dar, de la înălţimea fotoliilor de preşedinte şi premier, nu contează umilirea unor oameni! Şi pentru ei pot zbura avioanele în vreme de criză. Până la urmă... importantă e relaţia cu Germania, nu-i aşa?!” a scris Vrăjitoru pe pagina personală de Facebook.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.