S. Vrăjitoru, despre liberali: Vor să reinstituie „ilicitul” din regimul comunist!

 S. Vrăjitoru, despre liberali: Vor să reinstituie „ilicitul” din regimul comunist!

Cristian Băcanu, secretar de stat în Ministerul Justiției, a declarat, recent, că la nivelul ministerului se consideră că o soluție în privința combaterii evaziunii fiscale este înființarea parchetelor financiare şi că, în opinia sa, ar fi util să există o discuție la nivelul societății despre o declarație de avere pe care fiecare cetățean să o înregistreze, noteay[ www.financialintelligence.ro.

Vicepreşedintele PSD Călăraşi, deputatul Sorin Vrăjitoru a comentat pentru www.arenamedia.ro „intenţia” oficialului PNL subliniind Români, pregătiți-vă! PNL anunță înființarea parchetelor financiare și obligația ca fiecare cetățean să depună declarație de avere! Deci vă consideră pe toți niște infractori! Dacă nu demonstrați cum ați câștigat banii și pe ce și cum i-ați cheltuit, veți da socoteală procurorului! Vor să reinstituie „ilicitul” din regimul comunist!”

Vrăjitoru le reaminteşte liberalilor de prevederile constituţionale “sugerându-le” să înceapă acţiunea cu câteva nume celebre din PNL asupra cărora planează suspiciuni. “Le amintim celor de la PNL art. 44, alin. 8, din Constituție: „Caracterul licit al dobândirii averii se prezumă!” Deci terminați cu presupunerea că toți cetățenii și-au făcut averea prin infracțiuni! Dacă aveți dubii că unii cetățeni și-au făcut averea în mod dubios, începeți cu bugetarul Falcă, cu meditațiile lui Iohannis, cu veniturile șomerului Orban sau cu taxele neplătite pe locuința de 900 mp a ministrului „Grindă”” a conchis liderul social – democrat călărăşean.

aldis

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.