R. Paţurcă: Guvernul Orban pleacă acasă după trei luni în care și-a bătut joc de România și de români!

 R. Paţurcă: Guvernul Orban pleacă acasă după trei luni în care și-a bătut joc de România și de români!

Senatoarea Roxana Paţurcă, preşedinte executiv al PSD Călăraşi a declarat prin intermediul unei postări pe Fecebook că trecerea moţiunii reprezintă o victorie a PSD, obiectivul, demiterea unui guvern incompetent şi toxic pentru ţară fiind atins.

“Moțiunea a trecut, guvernul Orban pleacă acasă după trei luni în care și-a bătut joc de România și de români! Este o victorie a PSD la care am contribuit toți parlamentarii acestei formațiuni. De fapt, victoria cea mai importantă este faptul că am reușit să lăsăm deoparte orgoliile personale sau politice și să punem toți umărul la construcția unei majorități care a realizat ce și-a propus: demiterea unui guvern incompetent și toxic pentru țară.

Mulțumesc tuturor colegilor din Parlament care astăzi au votat această moțiune de cenzură, ca de altfel și tuturor călărășenilor care au fost aproape de noi și în aceste trei luni de Opoziție!

PSD Călărași continuă lupta politică pentru a câștiga anul acesta cele două rânduri de alegeri, așa cum și-a propus. Aveți încredere în noi!” a scris Roxana Paţurcă pe Facebook.

paturcalavotmotiune

Moţiunea de cenzură intitulată "Guvernul Orban/PNL - privatizarea democraţiei româneşti", iniţiată de PSD, a fost adoptată, miercuri, de Parlament.

S-au înregistrat 261 de voturi "pentru" şi 139 de voturi "împotrivă".

"Potrivit prevederilor Constituţiei, moţiunea de cenzură se adoptă cu votul majorităţii, adică minim 233. Se constată că a fost întrunită majoritatea voturilor necesare pentru a fi adoptată moţiunea de cenzură. Guvernul Orban este demis", a anunţat deputatul PSD Lia Olguţa Vasilescu, secretar al Camerei.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.