PSD / I. Iacomi: Din păcate, în doar trei luni de zile, liberalii au stricat aproape tot ce s-a construit în ultimii trei ani

 PSD / I. Iacomi: Din păcate, în doar trei luni de zile, liberalii au stricat aproape tot ce s-a construit în ultimii trei ani

Liderul PSD Călăraşi, Iulian Iacomi şi-a exprimat satisfacţia cu privire la căderea Cabinetului Orban, în urma trecerii moţiunii de cenzură iniţiată de parlamentarii social – democraţi subliniind că prioritatea ţării este formarea unui nou guvern capabil să îndrepte România în direcţia cea bună.

“Dragi prieteni, am reușit!

După trei luni care au fost arhisuficiente tuturor românilor pentru a-și da seama de incompetența guvernului PNL, astăzi parlamentarii au votat moțiunea inițiată de PSD, trimițând pe Ludovc Orban și pe liberali acasă, acolo unde le este locul. Mulțumesc și pe această cale parlamentarilor călărășeni social-democrați care au contribuit la rândul lor la această importantă victorie politică.

Nu pot să mă bucur însă pe deplin: din păcate, cele trei luni au produs grave dezechilibre în economia și finanțele României. Guvernul PNL a împrumutat zeci de miliarde de lei, a îndatorat țara cât pentru un an întreg, a lovit puternic în interesele companiilor românești și a amânat creșterile de alocații pentru copii, intenționând să amâne și creșterea pensiilor din septembrie a acestui an.

Din păcate, în doar trei luni de zile, liberalii au stricat aproape tot ce s-a construit în ultimii trei ani.

Dragi prieteni, nu mai avem niciun minut de pierdut. Este clar că acum trebuie format un nou guvern care să reușească să îndrepte țara pe direcția cea bună. Acum, mai mult ca niciodată, avem nevoie de forța tuturor membrilor organizației noastre pentru a aduce PSD acolo unde a demonstrat că este singurul partid căruia îi pasă de români: la guvernare.

Am încredere în fiecare dintre voi, cei care susțineți PSD Călărași!” este mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a partidului.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.