R. Paţurcă: Este de neacceptat să înjuri partidul din care faci parte și pe liderii săi

R. Paţurcă: Este de neacceptat să înjuri partidul din care faci parte și pe liderii săi

Recent, în cadrul unei emisiuni televizate, s-a prezentat o așa numită ”listă neagră” a actualei conduceri PSD, în care cei invocați pe această listă ar fi încălcat statutul partidului, prevederile statutare și ar fi lansat atacuri repetate la președintele PSD, Viorica Dăncilă.

“Nimeni nu face liste negre în PSD” afirmă şi senatoarea, Roxana Paţurcă, preşedinte executiv al PSD Călăraşi care a continuat “Noua conducere a fost aleasă în mod democratic la ultimul Congres şi toţi cei care au ceva de spus în partid au fost şi sunt liberi să se exprime. Linia politică a PSD este însă dată de conducerea aleasă la Congres.”

În opinia sa, “Este de neacceptat să înjuri partidul din care faci parte și pe liderii săi, să arunci tot felul de acuze mincinoase asupra guvernului, să aplauzi acţiuni ale opoziţiei şi ale protestatarilor anti PSD; este profund imoral, să te bucuri de privilegiile unei funcții pe care o ocupi doar pentru că ai fost susţinut politic de partidul pe care acum nu știi cum să-l mai terfelești.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.