R. Paţurcă: După prezidenţiale, vom prezenta rezultatele sondajului și numele celui care va reprezenta partidul în competiția pentru Primăria Călăraşi

R. Paţurcă: După prezidenţiale, vom prezenta rezultatele sondajului și numele celui care va reprezenta partidul în competiția pentru Primăria Călăraşi

Senatoarea Roxana Paţurcă, preşedinte executiv al PSD Călăraşi a detaliat pentru www.arenamedia.ro modalitatea de stabilire a candidatului partidului pentru Primăria Călăraşi, la localele de anul viitor, susţinând că după finalizarea alegerilor prezidenţiale vor fi date publicităţii rezultatele sondajului de opinie precum şi numele celui care va fi susţinut de social – democraţi în bătălia pentru câştigarea celei mai mari primării din judeţ. Este un proces care încă nu s-a încheiat. Până acum, ne-am înscris în această competiție internă 5 candidați, incluzându-mă aici pe mine, pe domnul președinte Iulian Iacomi, pe secretarul general al PSD Călărași, domnul Ion Samoilă, dar și alți lideri marcanți ai organizației noastre.

Cum se va desfășura această competiție internă? De fapt va avea loc o alegere cât se poate de obiectivă a candidatului care va fi desemnat pentru municipiu, iar această obiectivitate nu o puteau asigura alții decât călărășenii înșiși – sondajul de opinie care va fi efectuat în perioada următoare în rândul cetățenilor municipiului va indica obiectiv pe cel mai popular membru al partidului, pe cel care ar întruni cea mai mare intenție de vot. Înscrierile continuă, iar sondajul va fi efectuat în trei etape, pentru a putea include toți candidații potențiali. Este și o bună modalitate de a verifica gradul de încredere al călărășenilor în cei care reprezintă cauza social-democrată în județul nostru.

Ulterior va fi gândit la nivelul organizației noastre un proiect de management al administrației publice din municipiul Călărași, pe baza principiilor programului de guvernare al PSD, proiect care va fi respectat și adus la îndeplinire întocmai de către cel care va câștiga alegerile din partea partidului nostru.

Cel mai probabil, imediat după alegerile prezidențiale, vom ieși public cu rezultatele sondajului de opinie și cu numele celui care va reprezenta partidul în competiția electorală.” a precizat Roxana Paţurcă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.