R. Paţurcă, despre trecerea unor primari PNL în PSD: E un act de curaj!

R. Paţurcă, despre trecerea unor primari PNL în PSD: E un act de curaj!

Senatoarea Roxana Paţurcă, preşedinte executiv al PSD Călăraşi a apreciat joi gestul unor primari PNL de a-şi reînnoi mandatul sub sigla PSD, la localele din vară subliniind că trecerea acestora în tabăra social – democraţilor reprezintă în primul rând un act de mare curaj.

„Ca preşedinte executiv, am avut ocazia de a sta de vorbă atât cu primarii pe care-i reprezint cât şi cu cei nou – veniţi în cadrul organizaţiei noastre. Împreună cu domnul preşedinte Iacomi şi cu domnul Iliuţă am încercat să găsim cele mai bune soluţii astfel încât în fiecare localitate să avem câştigători şi nu doar candidaţi. Legat de venirea primarilor liberali, ştiţi bine căi un act de curaj şi pentru asta i-am felicitat. Într-adevăr să pleci de la putere către opoziţie dar cu dorinţa de a schimba ceva în judeţul pe care-l reprezinţi, e un act de demnitate care trebuie apreciat. De asemenea atunci când şi-a prezentat domnul Iliuţă echipa, aş fi vrut să adaug că odată ce au acest curaj, îşi manifestă acest gest, înseamnă că dumnealor, în localităţile lor au avut un aport benefic şi aşa cum spunea şi domnul Iliuţă, administraţia locală nu are culoare politică. Atunci când în localitatea ta, vii cu lucruro benefice pentru cetăţeni, ei te vor vota ca om, pentru că aşa se întâmplă de fiecare dată la locale, şi nu neapărat vor alege între PSD şi PNL. Legat de ansamblu, e normal. Atunci când se crează un centru de greutate şi în momentul de faţă acest centru de greutate este sigur în PSD, e normal să vină cât mai mulţi alături de noi. Uşile noastre sunt deschise, încă există negocieri în fiecare localitate şi de aceea încă nu vă putem prezenta lista completă pentru că încercăm să creionăm cea mai bună echipă, cea care asigură victoria” a spus Paţurcă.

Joi, au participat la întâlnirea cu conducerea centrală a partidului şi 9 primari liberali care şi-au manifestat intenţia de a candida la vară reprezentând PSD-ul. E vorba de primarii localităţilor Borcea, Curcani, Cuza Vodă, Dor Mărunt, Dragoş Vodă, Gurbăneşti, Nana, Valea Argovei şi Vâlcelele. 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.