PSD / S. Vrăjitoru: Doar munca în echipă poate aduce rezultate favorabile

PSD / S. Vrăjitoru: Doar munca în echipă poate aduce rezultate favorabile

Vicepreşedintele PSD Călăraşi, deputatul Sorin Vrăjitoru a salutat prezenţa liderilor partidului, Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu la lucrările Conferinţei judeţene care a stabilit printre altele şi lista delegaţilor la Congresul naţional al partidului din 29 februarie subliniind prin intermediul unei postări pe contul personal de Facebook că munca în echipă poate aduce rezultatele politice scontate iar PSD, partidul care pune întordeauna în centrul deciziilor sale cetăţeanul, să reconfirme statutul de cea mai mare formaţiune politică din ţară.

“Întâlnirea de ieri cu președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, și cu secretarul general al partidului, Paul Stănescu, a însemnat, pe lângă alegerea reprezentanților care vor participa la Congresul Național al PSD din februarie, și un pas important spre lămurirea unor situații discutabile, în unele cercuri, pe la colțuri.

În primul rand, șeful PSD a dat asigurări că pe listele cu candidaţi nu vor fi impuse persoane de la centru. Vom avea, așadar, candidați călărășeni pentru alegerile parlamentare, oameni propuși de organizația noastră.

De asemenea, Marcel Ciolacu a recunoscut că lipsa unor analize la nivel central, în urma alegerilor de anul trecut, a fost o greșeală. Este important să punem sub lupă atât succesul, cât și eșecul.

În plus, am stabilit din nou, că doar munca în echipă poate aduce rezultate favorabile. Şi vom demonstra la alegerile viitoare că suntem cel mai mare partid din România, partidul care pune, în deciziile sale, cetățeanul pe primul loc.” a scris Vrăjitoru pe Facebook.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.