PSD / I. Iacomi: Liberalii forțează alegerile anticipate pentru ca acestea să permită ulterior luarea măsurilor de austeritate pe care și le doresc

PSD / I. Iacomi: Liberalii forțează alegerile anticipate pentru ca acestea să permită ulterior luarea măsurilor de austeritate pe care și le doresc

Liderul PSD Călăraşi, Iulian Iacomi susţine prin intermediul unei postări pe pagina oficială de Facebook a organizaţiei judeţene că liberalii forţează declanşarea alegerilor anticipate chiar în primăvară pentru ca ulterior să-şi impună măsurile de austeritate care vizează două categorii sensibile: copiii şi pensionarii.

“Asistăm, din păcate, la punerea în practică a unui întreg scenariu de manipulare politică din partea PNL. Pe de o parte aceștia doresc să lase impresia că le pasă de români, mimând acest lucru, de exemplu, prin promulgarea de către președinte a propunerii PSD de dublare a alocațiilor pentru copii. Pe de altă parte însă vin cu argumente care să amâne această măsură pe care o așteaptă toate mamele din România, propunând o derogare a aplicării legii până în luna iulie.

În același mod procedează și cu măsura propusă de PSD pentru majorarea tuturor pensiilor de la 1 septembrie: pe de o parte susțin că vor păstra această măsură și că pensionarii vor beneficia de o majorare cu 40% a veniturilor, pe de altă parte argumentează că nu ar fi bani la buget.

În orice caz, a devenit clar pentru toți un singur lucru: liberalii forțează alegerile anticipate pentru primăvara acestui an pentru ca acestea să permită ulterior luarea măsurilor de austeritate pe care și le doresc, adică anularea creșterii alocațiilor pentru copii și anularea majorării pensiilor românilor, totul la pachet cu un program de disponibilizări masive din sectorul bugetar. Cifrele avansate de liberali prin vocea miniștrilor de resort vorbesc de la sine despre dezastrul care se prefigurează: sute de mii de români sunt în pericol de a-și pierde locurile de muncă.

Liberalii nu vor câștiga alegerile din acest an dacă românii vor înțelege în număr din ce în ce mai mare ce se ascunde în spatele acestei politici liberale, una în favoarea marilor corporații și în dezavantajul celor mulți, în special cei din clasa de mijloc și cei cu venituri mici.

De aceea, este important ca fiecare dintre noi să ducă acest mesaj mai departe, astfel încât românii să se trezească la realitatea pe care o pregătesc cei din PNL.” este mesajul transmis de preşedintele PSD Călăraşi, Iulian Iacomi

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.