PSD / R. Paţurcă: Petre Țone a demonstrat, nu o dată, că este omul, liderul și camaradul pe care te poți baza în orice luptă electorală

PSD / R. Paţurcă: Petre Țone a demonstrat, nu o dată, că este omul, liderul și camaradul pe care te poți baza în orice luptă electorală

Sâmbătă dimineaţă s-a desfăşurat, la Olteniţa, Conferinţa locală de alegeri în cadrul căreia a fost stabilită conducerea organizaţiei locale PSD, pentru următori 2 ani.

Preşedintele în exerciţiu, Petre Ţone, primarul municipiului şi-a reînnoit mandatul. Prezentă la eveniment, senatoarea Roxana Paţurcă, preşedinte executiv al filialei judeţene a susţinut prin intermediul unei postări pe contul personal de Facebook că rezultatele foarte bune obţinute de PSD Olteniţa în ultimii 8 ani se datorează lui Petre Ţone, sub mandatele căruia au fost câştigate alegerile locale din 2012 şi 2016, alegerile parlamentare din 2012 şi 2016, alegerile prezidenţiale din 2014 precum şi alegerile europarlamentare din 2014.

“Astăzi au avut loc alegeri la organizația PSD Oltenița, o filială care obține mereu victorii în bătăliile electorale la nivelul orașului, județului și nu de puține ori s a clasat pe primele locuri la nivel național comparativ cu celelalte municipii din țară.

Meritul rezultatelor excelente pe care PSD Oltenița le obține îl are Petre Țone, un președinte de filială și un primar care reușește de fiecare dată să-și mobilizeze excelent colegii din echipa de conducere și membrii filialei locale.

Petre Țone a demonstrat nu o singură dată că este omul, liderul și camaradul pe care te poți baza în orice luptă electorală. Acesta este principalul motiv pentru care a fost astăzi reales în funcția de președinte al organizației PSD Oltenița.

Folosesc acest prilej pentru a-i ura succes în noul mandat alături de echipa de conducere. La multe succese în bătăliile electorale care urmează, domnule președinte!” a fost mesajul postat pe Facebook de parlamentarul călărăşean.

În cadrul Conferinţei locale a fost stabilit şi noua conducere executiv a organizaţiei. Preşedinte executiv a fost ales Gheorghe Lungu, consilier local iar secretar executiv a fost desemnat Ion  Piţoi, viceprimarul municipiului. În noul BEx vor activa nu mai puţin de 7 vicepreşedinţi.

La lucrările conferinţei au participat preşedintele, Iulian Iacomi şi deputatul, Eugen Nicolicea, propunerea PSD pentru funcţia de ministru al Justiţiei.

Biroul Executiv al PSD Olteniţa

Preşedinte: Petre Ţone

Preşedinte executiv: Gheorghe Lungu

Secretar executiv: Ion Piţoi

Vicepreşedinţi: Cristina Popa, Lenuţa Coman, Laura Munteanu, Andreeea Mocanu, Alina Muşat, Viorel Pironea, Marius Buzoianu

Trezorier: Alina Luisa Munteanu.

toneconferinta

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.