PSD | În România, în guvernarea apostolilor transparenței, ascunderea adevărului a devenit politică de stat!

PSD | În România, în guvernarea apostolilor transparenței, ascunderea adevărului a devenit politică de stat!

Senatorii şi deputaţii au dat, marţi, vot negativ proiectului de hotărâre care vizează înfiinţarea unei Comisii parlamentare de anchetă privind identificarea situaţiei reale, a situaţiei raportate de autorităţi, a evoluţiei indicatorilor de sănătate publică şi a măsurilor de protejare a sănătăţii populaţiei românilor în pandemia declarată de OMS. S-au înregistrat 156 de voturi "pentru", 230 de voturi 'împotrivă' şi nicio abţinere.

Social – democrații au reacționat pe pagina de FB a partidului susținând că “În această seară, PNL și USR-PLUS au blocat înființarea comisiei parlamentare de anchetă a deceselor COVID-19, arătând țării că promisiunea transparenței totale a fost o minciună cinică. Vor să ascundă în continuare adevărul milioanelor de români pentru a-i ține în continuare captivi pe baza unor date secrete!

Votul lor este însă și dovada supremă că le este groază de reacția oamenilor. Mai ales că, potrivit presei, raportul Ministerului Sănătății privind decesele COVID-19 este gata, dar noului ministru îi este teamă să îl facă public! Și asta, deoarece pe lângă cei 2.300 de morți în plus, apar alte 3.000 de decese neraportate! 3.000 de morţi cu diagnostic secundar COVID-19, despre care nu s-a știut până acum!

5.300 de decese în plus față de statisticile oficiale! Aceasta este realitatea îngrozitoare pe care actuala guvernare vrea să o ascundă românilor! Din acest motiv, înființarea comisiei de anchetă propusă de PSD era soluția justă și necesară! În România, însă, în guvernarea apostolilor transparenței, ascunderea adevărului a devenit politică de stat!”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.