PSD / Iacomi taie în carne vie: Trei organizaţii locale, dizolvate!

PSD / Iacomi taie în carne vie: Trei organizaţii locale, dizolvate!

Preşedintele PSD Călăraşi, Iulian Iacomi, a declarat vineri că în urma analizării activităţii interne a decis cu ajutorul Biroului Permanent Judeţean dizolvarea a 3 organizaţii locale. Pe lista neagră figurează Budeşti, Frăsinet şi Nicolae Bălcescu. Cele 3 filiale locale ale partidului au de-acum conduceri interimare. „Am luat în discuţie trei organizaţii. Mai avem în vedere şi altele unde avem preşedinţi dar rezultatele nu se văd acolo de mulţi ani. De atâta timp, mai exact din 2004 avem aceeaşi preşedinţi care n-au reuşit să obţină nici măcar vreun mandat de consilier local.” a spus Iacomi.

PSD Budeşti va fi condusă de viceprimarul Florin Nae

Iulian Iacomi s-a referit explicit la situaţia de la Budeşti, susţinând că organizaţie PSD locală va fi condusă de acum, interimar, de viceprimarul Florin Nae. În plus, fostul lider, Jean Păun a fost exclus din partid care a primit-o în rândurile sale pe fosta primăriţă liberală, Lucica Lefter. „Am decis ca la Budeşti, în urma analizei făcute, înainte de alegerile europarlamentare, având la îndemână şi informaţiile pe care mi le-au furnizat domnul deputat Sefer şi domnul Samoilă, să desfiinţăm organizaţia, numindu-l interimar pe viceprimarul Florin Nae. Acolo, domnul Jean Păun n-a mai vrut să meargă alături de noi. Am luat cea mai bună decizie care s-a văzut şi la alegeri unde am obţinut un rezultat foarte bun. După înlăturarea domnului Păun a venit alături de noi şi doamna Lucica Lefter căreia îi mulţumim” a continuat liderul PSD Călăraşi.

Primarul Mihăiţă Sandu, dat jos de la cârma PSD Frăsinet

Liderul organizaţiei PSD Frăsinet, primarul Mihăiţă Sandu a intrat în vizorul lui Iacomi care i-a adus o serie de acuze, propunând înlocuirea sa de la şefia filialei. În plus, actualul primar nu va fi exclus din partid însă nu va fi nici camdidatul PSD la localele de anul viitor. „La Frăsinet unde avem primar, am avut o problemă. Domnul primar n-a înţeles că a fi primar nu trebuie să ţii 30 de zile un cetăţean ca să-i dai o adeverinţă sau să tai apa cetăţenilor din satul Curăteşti sub motivul că n-a votat cu tine sau cu PSD. Eu l-am identificat pe domnul Mihăiţă Sandu în 20016, l-am susţinut pentru a ocupa această funcţie împreună cu domnii Sbârcea şi Samoilă. Şi am câştigat alegerile! Domnul primar n-a priceput un lucru. Că 4 ani de zile trec prea repede iar scaunul primarului se clatină. În toată această perioadă au fost tot felul de şicane, de discuţii contradictorii. La europarlamentare, PSD a obţinut 263 de voturi dar nu putem câştiga alegerile locale. E adevărat că am câştigat europarlamentarele dar cu voturi aduse din Dor Mărunt şi Mânăstirea. Nu ne putem îmbăta cu apă rece. Noi dorim să facem o construcţie pentru locale. Degeaba emitem pretenţii pentru Consiliul Judeţean dacă nu luăm decizii radicale acum, în organizaţii” a spus Iulian Iacomi care a mai adăugat „La Frăsinet, interimar va fi domnul Alin Ploieşteanu care s-a implicat foarte mult pentru ca domnul Mihăiţă Sandu să devină primar”

Soluţie câştigătoare la Nicolae Bălcescu

Liderul social – democraţilor a mai precizat că organizaţia PSD Nicolae Bălcescu va fi condusă, tot interimar, de tânărul Ionuţ Florin Călin, despre care spune că va fi viitorul primar al localităţii. „La Nicolae Bălcescu a trebuit să intervenim. M-am implicat şi am găsit o soluţie câştigănd alegerile europarlamentare şi promit că vom câştiga şi alegerile locale. Interimar va fi Ionuţ Florin Călin, susţinut şi de oamenii de afaceri din localitate. E o decizie pe care mi-o asum” a punctat Iacomi care a conchis subliniind că pe lista filialelor problemă mai figurează Dichiseni şi Mânăstirea.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.