PSD | Guvernul trebuie să prezinte planul privind organizarea testării anti-covid în şcoli

PSD | Guvernul trebuie să prezinte planul privind organizarea testării anti-covid în şcoli

PSD cere Guvernului să se pronunţe dacă mai are în vedere organizarea testării anti-covid în unităţile de învăţământ sau dacă a renunţat cu totul la această abordare. Având în vedere avertismentele specialiştilor privind iminenţa valului patru al pandemiei, precum şi dezastrul din Educaţie cauzat de perioada nepermis de lungă în care şcolile au fost închise, este absolut necesare ca noul an şcolar să fie pregătit din timp, astfel încât cursurile să se desfăşoare cu prezenţă fizică, în condiţii de siguranţă.

România nu îşi mai permite să rateze un nou an şcolar din cauza deciziilor haotice şi a certurilor din Coaliţia de guvernare cu privire la tipul testelor anti-covid care să fie folosite în sistemul de învăţământ. Este absolut necesar ca Guvernul să prezinte public, în cel mai scurt timp, ce decizie a luat în această privinţă şi ce măsuri va întreprinde în perioada de vacanţă pentru organizarea testării în unităţile de învăţământ, după modelul celorlalte state europene.

Biroul de presă al PSD

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.