PSD | V. Negrescu: În timp ce deja 12 state europene au început implementarea planurilor lor de redresare, Guvernul PNL-USR stă și așteaptă sesiunea de toamnă

PSD | V. Negrescu: În timp ce deja 12 state europene au început implementarea planurilor lor de redresare, Guvernul PNL-USR stă și așteaptă sesiunea de toamnă

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, vicepreședintele PSD, europarlamentarul Victor Negrescu susține că România a rămas corigentă din cauza actualului guvern la capitolul PNRR, asta după ce 12 state europene au demarat implementarea planurilor de redresare, subliniind că prioritatea guvernanților este este dată de alegerile interne din PNL și USR.

“În timp ce deja 12 state europene au început implementarea planurilor lor de redresare, Guvernul PNL-USR stă și așteaptă sesiunea de toamnă. Acest lucru înseamnă întârzieri în implementare și scăderea șanselor ca România să acceseze cele 29 de miliarde de euro alocate țării noastre de Uniunea Europeană.

Nu vă imaginați că în această perioadă de vară vor face ceva considerabil. Momentan au răspuns la numeroasele critici adresate de Comisia Europeană și se justifică pentru supra-costurile și reformele aberante introduse în plan.

Dacă erau un guvern serios revizuiau ordonanța de urgență care reglementează PNRR, pregăteau echipele care vor lucra pe proiecte, setau ghidurile și apelurile de proiecte, începeau o sesiune de informare privind PNRR, mai exact se apucau de muncă pentru a recupera timpul pierdut.

Prioritatea lor este dată de alegerile interne din PNL și USR. Dacă Dan Barna pierde alegerile, dispare și Cristian Ghinea de la minister. Dacă Florin Cîțu câștigă, va fi remaniat tot guvernul și implicit ministrul responsabil de fondurile europene.", se arată în mesajul postat astăzai pe FB de liderul social-democrat.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.