PSD / D. Coarnă: Nu întâmplător i-a distrus acum. Totul a fost pregătit, programat!

PSD / D. Coarnă: Nu întâmplător i-a distrus acum. Totul a fost pregătit, programat!

Candidatul PSD Călărași pentru Senatul României, Dumitru Coarnă a criticat în termeni duri decizia Guvernului de a închide piețele, târgurile, talciocurile și oboarele, susținând într-o conferință de presă că o astfel de măsură are vădite consecințe nefaste asupra populației atât din punct de vedere medical cât și economic.

“Eu n-aș fi de acord cu afirmația: “Acest guvern nu face nimic!”. Ba da, face ceva profund antiromânesc. Acest guvern, dacă vreți, lovește în ceea ce a mai rămas din investitorul autohton. În momentul în care închid mii de piețe, unde sute de mii, milioane de oameni dezvoltau activități comerciale, las deschisă o singură zonă, aceea a capitalului extern: multinaționalele, acele supermaketuri. E logic și rațional, milioane de cumpărători din piețe și târguri vor merge din necesitate către aceste supermaketuri. E clar că acolo va fi dublat, chiar triplat numărul persoanelor care vor desfășura activități comerciale. E limpede că probabilitatea infectării cu acest virus va fi dublată, triplată, dacă vreți. De aceea vă spun că sunt măsuri antiromânești. Practic, toate aceste hotărâri de guvern lovesc în ceea ce a mai rămas din economia românească și vorbim de agricultura de subzistență și nu numai. Bucureștiul, știm cu toții, că trăiește în ceea ce privește alimentarea cu produse agricole din județele limitrofe. Acești oameni au fost distruși și nu întâmplător acum. Luna noiembrie e o lună de vârf pentru acești comercianți. Legumele și zarzavaturile se cumpără acum, în prag de iarnă, de la acești producători. Nu întâmplător i-a distrus acum. Totul a fost pregătit, programat. a spus coarnă care a continuat “Totul are o singură rațiune. În primul rând medical, să ne îmbolnăvească, nu să ne salveze și în al doilea rând economic, mută capitalul în aceste centre comerciale, supermarketuri. În opinia mea, este nevoie de un echilibru între capitalul intern și cel extern. Trebuie să luăm acele decizii pe care să le gestionăm într-un echilibru și să favorizez dacă am posibilitatea prin reglementări capitalul autohton”.

La comanda Partidului Social Democrat Filiala Călărași

Executat: SC Total Media SRL

CUI mandatar: 11200020

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.