PSD / N. Cionoiu: Românii știu că liberalii mint. Acest guvern trebuie oprit!

PSD / N. Cionoiu: Românii știu că liberalii mint. Acest guvern trebuie oprit!

Candidatul PSD Călărași pentru Senatul României, Nicușor Cionoiu critică în termeni duri guivernul Orban pe care-l cataloghează într-o postare pe pagina personală de Facebook ca fiind “mai periculos decât COVID-ul”. Cionoiu reproșează liberalilor că nu știu să gestioneze pandemia de coronavirus, consecințele fiind catastrofale pentru întreaga economie a țării.

“Guvernul Orban este mai periculos decât COVID-ul! Incapabil să gestioneze pandemia, Guvernul minte ca să își ascundă incompetența. Guvernul Orban este ca o plagă, ce trebuie înlăturată. Nu se vindecă. Trebuie eliminată! Suntem aproape de colaps, se apropie iarna, nu avem vaccin antigripal obișnuit, medicii sunt epuizați, ATI-urile sunt sufocate, producătorii sunt alungați din piețe, sute de mii de copii nu au acces la educație, iar Guvernul este incapabil să găsească soluții.

Românii știu că liberalii mint. Văd dezorganizare, haos și bâlbâilei în fiecare zi. Incompetența se răspândește mai repede ca virusul. Acest guvern trebuie oprit! Stă în puterea noastră și a dumneavoastră să dăm României o șansă reală la dezvoltare.” a scris pe Facebook, Nicușor Cionoiu, cel care deschide lista PSD Călărașli pentru Senat, la parlamentarele din 6 decembrie.

La comanda Partidului Social Democrat Filiala Călărași

Executat: SC Total Media SRL

CUI mandatar: 11200020

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.