PSD | Cu PNL și USR, România de azi înseamnă secretomanie, incompetență agresivă și multă prostie consolidate

PSD | Cu PNL și USR, România de azi înseamnă secretomanie, incompetență agresivă și multă prostie consolidate

Marți a fost o zi plină în Parlament, acolo unde coaliția de guvernare a reușit, bunăoară, să blocheze constituirea unei comisii parlamentare de anchetă privind decesele COVID-19, să pună șefi noi la TVR și Radioul public, asta după ce au politizat și conducerile spitalelor. Nu în cele din urmă, premierul Florin Cîțu a trebuit să dea raportul la Bruxelles cu privire la PNRR, document respins deja de Comisia Europeană. Concluzia Partidului Social Democrat a fost postată pe pagina de FB.

“Au promis transparență totală. Și au votat pentru blocarea comisiei parlamentare de anchetă privind decesele COVID-19.

Au promis depolitizare și competență. Și tocmai și-au numit un politruc ce promovează vrăjitoarele la șefia TVR. Asta după ce și-au împărțit pe algoritm spitalele și le populează cu șefi de prin firme de apartament și fundații-fantomă.

Au promis reforme și zeci de miliarde de euro bani europeni care pur și simplu le vor pica românilor din cer. Și acum sunt chemați pentru a patra oară la Bruxelles să-și refacă temele aproape compromise din lipsa oricărei viziuni reformiste.

Cu PNL și USR, România de azi înseamnă secretomanie, incompetență agresivă și multă prostie consolidată. Atât s-a putut!”, au scris social-democrații pe Facebook.