PSD / C. Pandea: Țară, țară azi fac un AUTODENUNȚ... politic!!!

Pandea PSD PNDL 2

Liderul PSD Călăraşi, Ciprian Pandea, secretar de stat în cadrul SGG a făcut în această seară un autodenunţ…politic, de fapt o ironie făţişă la adresa preşedintelui PNL, Ludovic Orban care spunea deunăzi că liberalii ar trebui să pună parul pe pesedişti.

La sediul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Pandea s-a întâlnit cu primari din judeţ, inclusiv ai localităţilor conduse de liberali asistând la semnarea contractelor de finanţare a unor proiecte din cadrul PNDL 2. Iată mai jos ce a scris Ciprian Pandea pe pagina personală de facebook.

“În atenția președintelui PNL Ludovic Orban,

Subsemnatul, Ciprian Pandea, Secretar de Stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului României și Președinte al Organizației Județene PSD Călărași, m-am prezentat astăzi, 21 martie 2018 la Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice alături de primarii PNL ai localitatilor Nana, Chiselet, Ulmu, Modelu, Spanțov, Belciugatele, Luica, Nicolae Bălcescu, respectiv primarii PSD ai localităților Fundeni și Lupșanu, în scopul public și transparent de a asista la un moment de sărbătoare a comunităților locale pe care aceștia le conduc: semnarea contractelor de finanțare prin #PNDL2 în valoare de zeci de milioane de lei (reabilitare școli și unități medicale, investiții în infrastructură rutieră și apă-canal, iluminat public).

Menționez că suntem teferi și nevătămați și nimeni nu ne-a amenințat cu parul din dotarea aleșilor PNL, ba dimpotrivă, au înțeles că politica PSD este extrem de apreciată în administratia publică din fiecare localitate!

Dar vom vedea acest fapt concret în 2020 și sperăm că “cel care scoate parul, să NU piara de par” (prin cuvântul par de la final - a se înțelege votul oamenilor care apreciază dezvoltarea și, mai puțin, frustrările politice)!

Morala: administrația publică în Călărași nu are culoare politică!

Acesta este un pamflet și orice asemănare cu personajele reale este garantat intenționată!”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.