N. Cionoiu: Am votat împotriva obligativității certificatului verde!

N. Cionoiu: Am votat împotriva obligativității certificatului verde!

Senatorul Nicuşor Cionoiu a anunţat astăzi pe pagina personală de Facebook că proiectului de lege privind stabilirea unor măsuri în domeniul sanitar, pe perioada stării de alertă, pentru personalul din cadrul unor unităţi publice şi private a fost respins de Senat.

„Am votat împotriva propunerii legislative privind suspendarea contractului de muncă pentru personalul din cadrul unităților publice și private ce nu au certificat de vaccinare. Propunerea legislativă L454 a fost respinsă în Senat!”, a susţinut Cionoiu care a mai adăugat „Am votat împotriva obligativității certificatului verde! Am votat pentru propunerea legislativă privind interzicerea discriminării pe motiv de vaccinare! Susțin dreptul la muncă a fiecărui cetățean, acest drept nu poate fi îngrădit! În loc de suspendare, cetățenii ar trebui să beneficieze de testare constantă și gratuită!”

În opinia sa, „oamenii au nevoie de ajutor, nu de propuneri legislative care să le îngrădească dreptul la muncă și să îi condamne la sărăcie.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.