C. Bîrcă: Am votat azi proiectul de lege care prevede plafonarea prețurilor la energie și compensarea facturilor, măsurile urmând să se aplice de la 1 noiembrie

C. Bîrcă: Am votat azi proiectul de lege care prevede plafonarea prețurilor la energie și compensarea facturilor, măsurile urmând să se aplice de la 1 noiembrie

Deputatul PSD, Constantin Bîrcă a declarat azi pe pagina personală de Facebook că a votat proiectul de lege care prevede plafonarea prețurilor la energie și compensarea facturilor, măsurile urmând să se aplice de la 1 noiembrie.

„Am votat azi, în plenul Camerei Deputaților, proiectul de lege care prevede plafonarea prețurilor la energie și compensarea facturilor, măsurile urmând să se aplice de la 1 noiembrie. Am reușit prin acest demers să limităm pagubele produse de liberalizarea pieței energiei făcute de guvernul Cîțu care a avut ca efect explozia prețurilor! De la 1 noiembrie vom putea să plătim prețuri mai mici la electricitate și gaze, exact acum când era cel mai important, în prag de iarnă!”, susţine parlamentarul călărăşean care a conchis „PSD va fi mereu aproape de cetățeni și va susține orice demers care vine în sprijinul lor!”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.