Declaraţie Politică / S. Vrăjitoru (PSD): Opriţi umilirea pensionarilor!

Copy of Vrajitoru SorinelLa jumătatea lunii trecute, deputatul PSD Călăraşi, Sorin Vrăjitoru a susţinut de la tribuna Camerei prima Declaraţie Politică intitulată: Opriţi umiliarea pensionarilor!

 

Sorin Vrăjitoru este cel mai „proaspăt” parlamentar PSD Călăraşi înlocuindu-l pe Iulian Iacomi care a redevenit primar al oraşului Lehliu Gară. Din 4 septembrie, ziua în care a devenit deputat cu acte în regulă şi până în prezent, Sorin Vrăjitoru şi-a pus semnătura pe 20 de propuneri legislative. Este membru al Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice.

 

Iată mai jos conţinutul acestei Declaraţii:

Stimaţi colegi,

Supun astăzi atenţiei dumneavoastră o declaraţie politică pe care o numesc simplu "Opriţi umilirea pensionarilor!"

Pentru început, permiteţi-mi să redau aici o mică parte din declaraţia şocantă făcută recent de un consilier PMP. Este vorba despre domnul Leonida Belgher, consilier la Alimpeşti, care, invitat la un post de radio local, şi-a vărsat năduful pe oamenii în vârstă care votează PSD. Citez: "Nu suport şi nu am suportat niciodată în viaţa mea pomanagiii ăştia. Aceşti pomanagii, care se duc şi iau pomana ca să voteze, ăştia nu merită să trăiască pe pământ. Că din cauza lor suntem în halul în care suntem. Săraci! Să pună mâna să muncească. Îşi merită soarta! Ei au votat PSD-iştii ăştia de 28 de ani! Ei, pensionarii!". Am încheiat citatul.

Sunt revoltat peste măsură de această obrăznicie fără margini. Ştiţi cine sunt ei, pensionarii?!

Ei, pensionarii, au muncit, au crescut copii şi nepoţi!

Ei, pensionarii, au trăit cu demnitate şi au dat sfaturi înţelepte!

Ei, pensionarii, sunt părinţii noştri, sunt bunicii noştri!

Ei, pensionarii, sunt cei care au construit aceasta ţară!

Este inadmisibil ca seniorii României să fie trataţi astfel, să fie umiliţi public şi să le fie adresate cuvinte jignitoare, iar Comisia pentru drepturile omului din Parlamentul României ar trebui să reacţioneze imediat.

Personal, cred că preocuparea principală în privinţa seniorilor din această ţară trebuie să fie creşterea pensiilor şi a nivelului de trai, nicidecum jignirea şi umilirea persoanelor vârstnice.

Mulţumesc.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.