D. Coarnă: Un focar de infecție pentru cetățenii care locuiesc în zonă

D. Coarnă: Un focar de infecție pentru cetățenii care locuiesc în zonă

Desfăşurându-şi activitatea în teritoriu, deputatul PSD de Călăraşi, Dumitru Coarnă s-a aflat astăzi în oraşul Budeşti, pe teren „inspectând” strada 1907 care se află într-o stare jalnică. Însoţit de liderul organizaţiei locale PSD, Marian Pavel, Coarnă a dat asigurări prin intermediul unui mesaj postat pe pagina personală de Facebook că în şedinţa Consiliului Local, programată joi, consilierii social-democraţi vor vota proiectul de hotărâre privind branşarea străzii la reţeaua de canalizare a oraşului.

„Strada 1907 din orașul Budești, în anul 2021! Un focar de infecție pentru cetățenii care locuiesc în zonă. Consilierii PSD vor vota mâine în ședința de consiliu local proiectul de branșare la canalizare pentru ca strada și oamenii să intre pe drumul civilizației anului în care ne aflăm. Sunt, la ora aceasta, în Budești, însoțit Pavel Marian, președintele organizației locale PSD, și iau pulsul tuturor nemulțumirilor călărășenilor așezați la "oraș".”, se arată în mesajul postat pe FB.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.