V. Nedelcu: Un asemenea troc se prefigurează și la Călărași, unde o clică politică stabileste cine pleacă și cine rămâne în funcție

V. Nedelcu: Un asemenea troc se prefigurează și la Călărași, unde o clică politică stabileste cine pleacă și cine rămâne în funcție

Vicepreşedintele PNL Călăraşi, Vasile Nedelcu, a avut sâmbătă o postare “incendiară” pe contul personal de Facebook subliniind că şi la Călăraşi o clică politică decide cine să conducă serviciile publice deconcentrate. Consilier judeţean, Nedelcu atrage atenţia că un atfel de troc politic încalcă legea penală şi  ar trebui să stârnească interesul instituţiilor abilitate.

“Trocul politic, mai presus de principii și de interesul cetățenilor!

În ziua de astăzi putem cumpăra aproape tot ce dorim.

Desigur, cu condiția să avem suficienți bani!

Lucrurile nu au stat întotdeauna așa, înainte de a se inventa banii, se utiliza trocul pentru schimbul de mărfuri.

Astăzi, mai nou, dacă nu se utilizează banii pentru cumpărarea unor funcții de conducere se utilizează trocul politic.

Acesta a devenit la nivel instituțional, mai degrabă o regulă decât o excepție.

Un asemenea troc se prefigurează a se folosi și la Călărași, cei drept chiar sub ochii nostri, fără nici o jenă (ce criterii de integritate, ce criterii de competență, noi hotărîm) în multe institutii deconcentrate unde o clică politică stabileste cine pleacă și cine rămâne în funcție de interese numai de ei știute.

Consider că avem de-a face nu numai cu o decădere serioasă a societății si a democrației, ci cu adevărate fapte de coruptie, situații care vor fi probabil de competența organelor de cercetare penală. Va urma!” este mesajul postat pe Facebook.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.