S-a produs “minunea”: PNL şi USR, „căsătorie” pe interes!

S-a produs “minunea”: PNL şi USR, „căsătorie” pe interes!

Chiar de ziua lui, Dan Drăgulin şi-a făcut cadou…un protocol politic cu USR pe care l-a semnat chiar în biroul său de la Primărie. De ce domn’ primar, birourile de la partid nu sunt aşa de mari şi primitoare precum cel de la Primărie?

„Filialele județene ale Partidului Național Liberal și ale Uniunii Salvați România au încheiat, miercuri, 5 august 2020, un protocol politic în vederea câștigării alegerilor locale din 27 septembrie 2020. Protocolul a fost semnat de președintele PNL Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, și președintele USR Călărași, Amelia Elena Giurcan.” este mesajul lămuritor postat pe pagina de Facebook PNL Călăraşi.

Cam scurt. Şi sec! Noroc că ne-a lămurit diva de la USR cam ce “conţine” „Pentru corecta informare a opiniei publice și înlăturarea oricărei confuzii, astăzi USR Călărași și PNL Călărași au decis să lase deoparte orice neînțelegeri, puncte de vedere diferite privind politica județeană sau națională și respectând independența fiecărui partid și acceptând competiția liberă între partidele noastre la nivel local și național, să ne unim forțele pentru a scoate PSD din Consiliul Județean și UAT - urile controlate de acest partid.

În rest, în toate celelalte UAT-uri din Călărași, USR și PNL vor intra separat în competiție liberă, candidații având libertate totală să-și administreze campaniile așa cum doresc.”

Pai nu prea-i bine, domnu’ primar. Nu te enerva, dar chiar c-ai semnat ca primaru’. USR doar ce-a lansat la apă şi garnitura de “sfinţi şi curaţi” cu care să te mai “înţepe” în campanie. Adică la Călăraşi ar putea să le mai scape printre dinţi distinşilor câte-o înjurătură iar la “judeţ” minunaţii văd că stau frumuşel în spatele lui Vălică, bucuroşi nevoie mare că Răducu a fost în stare să scoată de la naftalină ditamai diamantu’.

Dar ai dreptate totuşi. Domnul Ciulian, desemnat contracandidatul tău, va sta cuminte în banca în care l-ai trimis încă din iarnă. Ştiu, criticile sunt insuportabile pentru voi, liberalii sensibili!

Altfel, doamna Giurcan mai şi exagerează. Nu doar cu datoriile la stat. Între noi fie vorba, nu chiar în toate celelalte UAT-uri, USR şi PNL vor intra separat în campanie. La Grădiştea, domnu’ Corbu doar ce ne-a prezentat marţi lista candidaţilor PNL – USR la Consiliul Local. E bine şi cu 2 deosebiţi decât cu nici unul!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.