PNL: Multă „bălăcăreală” pentru o „amărâtă” de funcţie!

PNL: Multă „bălăcăreală” pentru o „amărâtă” de funcţie!

Deşi s-au cam străduit tot anul  să ne convingă că numai ei ştiu să transforme ţara asta într-o „României normală”, făcând deja parte din „România educată”, liberalii călărăşeni s-au dat miercuri în stambă, bălăcărindu-se ca la uşa cortului pentru o „amărâtă” de funcţie. Şi-au spus, pretind sursele noastre, vorbe grele pe care nu le suportă nici hârtia şi nici netul. Motivul de gâlceavă? Cine să pună până la urmă mâna pe funcţia de inspector general şcolar: Camelia Croitoru, susţinută de preşedintele partidului, Dan Drăgulin sau Lucica Barbu, favorita senatorului Răducu Filipescu, cel care în mintea multora este de fapt şeful partidului.

În primă fază, într-o şedinţă anterioară, câştig de cauză a avut, la un vot diferenţă, Lucica Barbu însă tabăra învinsă a depus rapid o contestaţie la partid iar votul ar fi fost reluat. Şi a doua oară lupta a fost extrem de strânsă dar de data asta, acuzaţiile şi jignirile au curs pe bandă rulantă. Acum, a câştigat Camelia Croitoru, semn că, finalmente, Drăgulin a repurtat o primă victorie de etapă în faţa lui Filipescu că doar e preşedinte iar cei de la Centru se uită în primul rând pe propunerile peste care există musai semnătura acestuia.

Imaginaţi-vă că miercuri s-a consumat primul episod din această telenovelă nefericită. Mai sunt o grămadă de funcţii pe care hămesiţii liberalii se bat pe ele ca ulii. De altfel în partid se vorbeşte de existenţa a două liste cu sinecuri, pardon, cu funcţii de top în deconcentrate. Una a lui Filipescu iar alta a lui Drăgulin care a fost nevoit să şi-l facă aliat în bătălia cu senatorul, pe liderul CJ Călăraşi, Vasile Iliuţă. Vorba aia, unde-s doi, puterea creşte!

Show-ul abia a început, consumându-se deja doar două reprezentaţii: Prefectura şi ISJ, să zicem aşa. Sunt convins însă că va avea o mare priză la public pentru că actorii sunt cei mai “normali” şi mai “educaţi” dintre călărăşeni.

Dacă ei ne „mulţumesc” că le-am dat posibilitatea să se certe pe ciolan, le „mulţumim” şi noi pentru show-ul care a început!

aldis

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.