PNL / Drăgulin, ironic cu liderii PSD: S-au pozat cu banii pe burtă!

dragulin la pnl febAlocaţiile guvernamentale în cuantum de peste 765 de milioane de lei pe care judeţul Călăraşi le va primi prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, în perioada 2017 – 2020, l-au determinat pe noul preşedinte al PNL Călăraşi, Dan Drăgulin să fie ironic nu doar cu liderii PSD, despre care a spus că „s-au pozat cu banii pe burtă”, arogându-şi nişte merite, contrar legii, ci şi cu colegul său de partid, Vasile Iliuţă, preşedinte al CJ Călăraşi, despre care a afirmat că avea obligaţia morală şi politică de a merge la minister pentru a discuta cu cei îndrituiţi modul de repartizare a banilor. „Meritul este, în primul rând, al primarilor. Dacă ei nu aveau proiecte, de-abia aşteptau (n.r. reprezentanţii Ministerului Dezvoltării) să nu ne dea banii. (...) Cei de la PSD s-au pozat cu banii pe burtă! Domnul Iliuţă, în calitatea sa de preşedinte al Consiliului Judeţean, are obligaţia morală şi în acelaşi timp politică să meargă şi să discute cu cei care se ocupă de finanţare şi repartizare a banilor. Problema e la PSD şi eu o ştiu de mult. Dumnezeu să-l ierte şi pe Bebe (n.r. Dan Cristodor) când îmi spunea acelaşi lucru. Ei şi-arogă nişte drepturi (n.r. poate merite!), ceea ce e contrar legii. Dar spun că datorită lor au venit banii. Pentru că ei nu pot face trafic de influenţă” a spus în cadrul unei conferinţe de presă Drăgulin care a continuat „Eu nu mi-am permis să mă duc întrucât ştiam că am depus nişte proiecte şi ştiam că există oameni obiectivi care evaluează şi priorităţile la nivelul municipiului reşedinţă de judeţ şi care înseamnă 25-30% din ponderea judeţului şi la importanţa lucrărilor. Nu mi s-au aprobat un lot de drumuri, săli de sport pentru unităţile de învăţământ care aveau nevoie urgentă. Dar le vom face pe banii Primăriei.”

 

În cadrul PNDL 2, Primăria Călăraşi a iniţiat nu mai puţin de 8 proiecte fiind aprobate doar două: Înfiinţare creşă, pentru care se va aloca suma de 2.181.936,97 lei, respectiv Reparaţii capitale străzi, Lot 1, alocaţiile guvernamentele fiind estimate la 4.895.801,97 lei.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.