PNL / Iliuţă, mesaj pentru contestatarii săi din partid: Fac blat cu oricine face bine călărăşenilor!

iliuta prezidiuPrezent miercuri într-o conferinţă de presă, şeful CJ Călăraşi, Vasile Iliuţă a declarat initial că nu e dispus să răspundă unor întrebări politice însă până la urmă “a cedat” clarficând astfel unele chestiuni legate de prezenţa preşedintelui PNL, Ludovic Orban, la Călăraşi pe 12 august. Întrebat dacă poziţia sa în partid ar fi fost periclitată, fiind necesară prezenţa lui Orban, vicepreşedintele PNL Călăraşi a răspuns ferm. “Nu. Domnul Orban e prezent în fiecare judeţ. Această vizită a fost planificată din timp pentru 12 august. Săptămânal, domnia sa e prezent în cel puţin două judeţe” a spus Iliuţă care a comentat şi acuzele aduse de o parte din colegii săi de partid, pe care i-a catalogat ca fiind neputincioşi, potrivit cărora ar fi dezvoltat relaţii apropiate cu PSD, punând în pericol forţa şi unitatea PNL în plan judeţean. “Eu sunt apropiat de toată lumea. Oamenii dacă sunt neputincioşi, trebuie să caute un motiv. Eu sunt apropiat de toată lumea. Sunt apropiat şi de Donald Trump dacă vine să investească în judeţ” a precizat Iliuţă care a mai adăugat ironic că e dispus să facă blat cu oricine acţionează în beneficiul călărăşenilor. “Sunt apropiat de toţi cei care pot face bine călărăşenilor şi agenţilor economici din judeţ. Asta înseamnă să fii ales al majorităţii. Eu mă ocup de gestionarea şi administrarea judeţului. Fac blat cu oricine face bine călărăşenilor”.

La întâlnirea cu Orban, principal său contestatar din partid, senatorul Răducu Filipescu a spus că “Din momentul în care a apărut Vasile Iliuţă, partidul a început să slăbească din ce în ce mai mult iar deal-urile pe care le face el cu PSD-ul, că are întrevederi săptămânale şi pun la cale tot felul de planuri, astea nu sunt străine nici presei, nici celorlalţi. Că face sau nu blaturi, e greu de demonstrat dar eu sunt convins că nişte blaturi sunt făcute în perspectivă, pentru slăbirea PNL din interior”.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.