PNL | Alexandru Vasile, numit comisar general adjunct al GNM

PNL | Alexandru Vasile, numit comisar general adjunct al GNM

Începând de luni, 12 aprilie, liberalul călărăşean, Alexandru Lucian Vasile a fost numit în funcţia de comisar general adjunct, cu rang de subsecretar de stat, al Gărzii Naţionale de Mediu (GNM), conform Decizie 276, semnată de premierul Florin Cîţu şi publicată în Monitorul Oficial 377 / 12 aprilie 2021.

Din 2017, lider judeţean al TNL Călăraşi, Alexandru Vasile (40 de ani) a ocupat în perioada 10.02.2020 – 12.04.2021 funcţia de vicepreşedinte cu rang de subsecratar de stat al Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate (ANANP).

Tot luni, s-au mai proudus şi alte schimbări la nivelul conducerii Gărzii Naţionale de Mediu. Alexandru Mihai Cacoveanu a fost eliberat din funcţia de comisar general adjunct iar pe o poziţie similară a fost numit Mihai David, liderul PLUS Alba.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.