Olteniţa / Liberalii, părăsiţi de 3 nume grele!

Olteniţa / Liberalii, părăsiţi de 3 nume grele!

La Călăraşi, liberalii rămân nu doar fără primari care au ales să-l urmeze pe actualul preşedinte al CJ Călăraşi, Vasile Iliuţă ci şi fără consilieri judeţeni şi locali. Olteniţenii, Niculae Enciu şi Mihai Filimon, aleşi judeţeni din 2016 au decis să se despartă de partidul mult prea cinstiţilor, Drăgulin – Filipescu (sau invers, tot un drac!) optând pentru PMP, partid sub sigla căruia va candida pentru Primăria celui de-al doilea municipiu al judeţului, consilierul local, Dumitru Pană, lider al filialei locale PNL Olteniţa până la aducerea în partid a lui Costinel Milescu, fost primar, normal „dă driapta” între anii 2004-2012.

Pană, omul care fusese anunţat de Drăgulin, la finele lunii ianuarie, în calitate de candidat PNL pentru Primăria Olteniţa, îşi va oficializa trecerea în PMP la mijlocul săptămânii viitoare. Mutarea i-ar putea fi însă fatală informatorului fostei Securităţi comuniste unde dădea note sub numele de Carol / Orfeliu, în anii ’70-’80, care miza în periplul său electoral pe o “maşinărie” bine pusă la punct de trioul mai sus menţionat încă din vremurile în care cei doi buni conducători, Drăgulin – Filipescu, aşa cum se autointitulau ei prin 2012, nu dădeau nici două paralele pe liberalismul din Olteniţa.

Cât despre Milescu, să-i dea Dumnezeu sănătate ca să aibă timp suficient să-şi ispăşească „păcatele” din tinereţe, se spune că nici poziţia sa de candidat PNL pentru Primărie n-ar fi chiar atât de bine bătută în cuie. Cel puţin la acest moment!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.