Mânăstirea / B. Gingaşu candidează, susţinut de PNL: Voi fi primarul de care aveți nevoie!

Mânăstirea / B. Gingaşu candidează, susţinut de PNL: Voi fi primarul de care aveți nevoie!

Rocadă la Mânăstirea. Primarul Marian Iancu, cel care a obţinut în urmă cu 4 ani mandatul susţinut de PNL „s-a transferat” la PSD, de acolo de unde Bogdan Gingaşu a fost nevoit să plece fiind imediat ofertat de liberali. Altfel spus, Bogdan Gingaşu va candida în septembrie pentru Primăria comunei Mânăstirea sub sigla PNL. „E ca o revenire acasă pentru că atunci când am decis să intru în politică, în 1999, am optat pentru PNL” susţine Bogdan Gingaşu care a mai adăugat „Salut decizia conducerii PNL Călăraşi care-mi conferă posibilitatea să redevin membru al acestui partid. Sunt convins că sprijinit de un partid aşa de mare, obişnuit cu victoriile electorale, mai ales, în planul alegerilor locale, voi câştiga competiţia din septembrie”.

În opinia sa, „schimbarea” de la „vârful” Primăriei este imperios necesară. „Comuna Mânăstirea are nevoie de o schimbare, în opinia mea ca de aer. Dezvoltarea localității a rămas la stadiul de deziderat. Comunitatea noastră trebuie să se dezvolte și să prospere. Din păcate, actualul primar a demonstrat în dese rânduri că nu dorește să se implice pentru a rezolva problemele cu care ne confruntăm în mod frecvent. Nu vom reuși să îndreptăm aceste probleme până nu trimitem acasă persoanele care dau dovadă clară de rea-voință. Voi continua să îmi arăt implicarea până când mânăstirenii vor înțelege că direcția spre care se îndreaptă această localitate nu este una tocmai bună. Schimbarea trebuie să aibă loc în septembrie 2020.” afirmă Bogdan Gingaşu care a „semnalat” şi o parte din nerealizările confirmate de realitate ale primarului „în exerciţiu”. „Satele noastre sunt tot mai degradate. Gunoiul nu se ridică la timp. Rețeaua de apă și canalizare este un lux pentru mulți care trebuie să se mulțumească cu fântâna săpată lângă WC-ul din curte. Nimic nu arată ca în comunele de lângă noi. Pentru că domnul Iancu nu a avut timp de Primărie să îl trimitem acasă, prin votul nostru. Satele noastre se scufundă în noroaie. Nu mai putem accepta asta. Totul trebuie schimbat, începând cu echipa primarului Iancu. Avem nevoie de consilieri locali devotați și pricepuți, oameni cu expertiență, nevoie de tineri pentru a hotărî cum trebuie să arate satele noastre.”

Obiectivul major al candidatului PNL este „punerea” comunei pe harta celor mai dezvoltate, moderne şi curate comune ale judeţului. Asta înseamnă multă muncă, implicare, seriozitate şi responsabilitate aşa cum au demonstrat-o deja mulţi primari, cei mai mulţi, cu vechi ştate în PNL, din acest judeţ. “Nu este greu când ai voință și mai ales în spate o echipă bine definită, formată din oameni care-şi iubesc locurile natale. Mulți primari cu notorietate au schimbat fața localităților lor. Au apă curentă și canalizare peste tot. Acum unii vor introduce gaze naturale în locuințe. Și-au realizat iluminat modern performant dar economic cu corpuri cu LED. Sunt primari care se mândresc cu stadioane moderne, cu tribune, cu cămine culturale și școli sau grădinițe reabilitate, cu dispensare moderne, cu piețe. Sunt primari care au creat locuri de muncă pentru tineri, le-au acordat conform legii terenuri pentru a-și construi case, ori i-au integrat social prin diferite programe pentru a învăța o meserie sau deschide o afacere. Este vremea ca să-i urmăm și noi acei primari și să începem și noi proiecte adevărate pentru dezvoltarea localităților noastre. Stă în puterea noastră acest lucru” a conchis Bogdan Gingaşu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.