Ipocrizia, afacere bănoasă!

Ipocrizia, afacere bănoasă!

Cam cât de ipocrit să fii încât să dai de fiecare dată vina pe Guvernul condus de Viorica Dăncilă pentru nerealizările tale de fapt, că deh, eşti în opoziţie şi e „cool” să înjuri Puterea, iar tu să profiţi din plin de „beneficiile” aduse de guvernarea „ciumei roşii”? Maaaaaxiiim! E cazul primarului Dan Drăgulin, lider marcant al PNL! Pentru că munceşte pentru acest oraş de rupe pământu’, Drăgulin a avut, la 31 martie, un salariu brut de 23.400 lei, asta înseamnă circa 5.000 de euro, leafă plătită din impozitele şi taxele călărăşenilor pe care-i abureşte aproape zilnic prin intermediul unui sistem propriu de propagandă absolut perimat şi învechit (între noi fie vorba e pe acolo un inteligent... făcut grămadă care pitit sub un cont fals jigneşte pe Facebook pe oricine nu-i împărtăşeşte dragostea pentru primar!).

Dar din ce se compune această sumă fabuloasă pentru un municipiu micuţ dar capabil, iată, să plătească demnitari cu sume regeşti. Păi, „grosul”, adică 18.720 de lei reprezintă salariul de bază brut conform Legii cadru 153 / 2017, lege dată desigur de alianţa răului suprem, PSD – ALDE. La acest purcoi de bani mai adăugăm un „mizilic” de 4.680 de lei, (puţin peste o mie de euro), sumă reprezentând stimularea financiară a personalului care gestionează fonduri europene.

Nu râdeţi, că mai degrabă e de plâns! În loc să „împrăştie” aceşti bani salariaţilor din subordine care chiar îşi bat capul cu acest domeniu extrem de dificil, de sensibil, al accesării fondurilor europene, Drăgulin s-a pus în capul listei cu suma cea mai mare. Deh, cine împarte, parte-şi face!

Care o fi contribuţia lui?

În rest, e bine. Admiratorii lui pot să stea liniştiţi. Idolul lor politic e, în continuare, pe primul loc în sondaje şi cu puţin noroc până de Paşte va depăşi bariera psihologică de 50%. Pentru că sute de oameni şi-au exprimat bucuria că după ce a finalizat cu succes campania de mutilare a copacilor, premisele sunt mai mult decât încurajatoare şi în ceea ce priveşte distrugerea străzilor.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.