L. Orban: PNL a intrat pe trend descendent şi astăzi am coborât sub 20% în sondajele de opinie

L. Orban: PNL a intrat pe trend descendent şi astăzi am coborât sub 20% în sondajele de opinie

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri că din cauza modului în care s-a derulat campania internă, în special din partea susţinătorilor lui Florin Cîţu, partidul a intrat pe un trend descendent şi în prezent a coborât sub 20% în sondajele de opinie.

"Eu sunt preşedintele PNL. Cum să nu îmi exprim îngrijorarea pentru faptul că după depunerea candidaturii la funcţia de preşedinte al PNL, din cauza modului în care s-a derulat campania, în special din partea susţinătorilor lui Florin Cîţu, PNL a intrat pe trend descendent şi astăzi am coborât sub 20% în sondajele de opinie. Îi îndemn pe toţi aceia care nu fac altceva decât să atace preşedintele PNL de dimineaţă până seara numai pentru că este candidat la funcţia de preşedinte al partidului să se potolească, să înceteze cu toate atacurile", a spus Orban la Palatul Parlamentului.

Acesta a adăugat că incidentele din trecutul premierului Florin Cîţu au dus la pierderea încrederii românilor în acesta, iar această pierdere de încredere a afectat şi partidul.

"Problema cea mai mare este că premierul nu a informat opinia publică şi mai ales că nu şi-a informat colegii importanţi de partid şi pe preşedintele României privind existenţa acestor episoade din trecut, care pot să ridice semne de întrebare.”, a conchis Orban.

Sursa www.agerpres.ro

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.