C. Pandea: Îl susțin pe Florin Cîțu pentru funcția de președinte al PNL

C. Pandea: Îl susțin pe Florin Cîțu pentru funcția de președinte al PNL

Noul lider al PNL Călărași, Ciprian Pandea îl va susține la Congresul din 25 septembrie pe Florin Cîțu pentru șefia partidului. Anunțul a fost făcut astăzi pe pagina personală de Facebook. “Am ales să fac politică având un singur gând - acela de a pune umărul la dezvoltarea județului nostru.

Am candidat la funcția onorantă de Senator al României și am obținut mandatul din partea dumneavoastră cu același gând, dezvoltarea Călărașiului.

Am obținut, cu sprijinul primarilor liberali, funcția de președinte al Organizației Județene PNL Călărași având același obiectiv central, dezvoltarea comunităților locale, dar și câștigarea alegerilor în 2024.

Obiectivele mele, obiectivele colegilor mei liberali, promisiunile pe care ni le-am luat în fața călărășenilor pot fi onorate cu sprijinul premierului Florin Cîțu și parteneriatului Președinte – Guvern – majoritate parlamentară formată în jurul PNL.

Îl susțin, așadar, pe Florin Cîțu pentru funcția de președinte al PNL, susțin proiectul său de modernizare și reformare ale partidului, proiect care vizează, de fapt, modernizarea României.”, a scris pe FB, Pandea care a conchis “Sunt sigur că peste 3 ani ne vom prezenta în fața călărășenilor cu fruntea sus și cu noi proiecte pentru viitor!”

Adversarul lui Florin Cîțu pentru președinția PNL este actualul președinte Ludovic Orban.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.