E bine pentru PNL că alegerile de duminică nu-l vizează pe...Filipescu

E bine pentru PNL că alegerile de duminică nu-l vizează pe...Filipescu

„Cei care au venit la vot în primul tur să o facă din nou!. Cei care au votat Barna şi Paleologu sunt aşteptaţi la vot. Sper să obţinem cel puţin 60% în judeţul Călăraşi”, aşa a cuvântat senatorul Filipescu prin intermediul celui mai recent comunicat de presă, transmis ieri seară.

Şefului lui Drăgulin, până şi aritmetica îi cam joacă feste. Păi, pe 10 noiembrie, numărul voturilor valabil exprimate a fost de 108.365. Klaus Iohannis a fost votat de 40.762 de călărăşeni. Dan Barna şi Theodor Paleologu, de care se agaţă acum domnu’ Filipescu, au obţinut 9.931 de voturi, respectiv 3.995 de voturi. Însumate, înseamnă 13.926 de voturi care adunate cu cele ale lui Iohannis dau 54.668, adică 50,47% din total. Ori de la 50,47% şi până la cel puţin 60%, aşa cum „visează” baronul PNL nu-i chiar o aruncătură de băţ. Băi omule, mai caută şi alţi aliaţi în pomelnicu’ ăla cu prezidenţiabili ca să-ţi iasă socoteala. Asta, pe de o parte.

Pe de altă parte, Filipescu speră ca profeţia sa să prindă şi contur, mai ales că duminică, pe 24 noiembrie, alegerile nu-l vizează pe...Filipescu.

În 2016, la parlamentare, în calitate de candidat, Filipescu, coborât de puţină vreme din tronul de preşedinte al CJ Călăraşi pe care l-a călărit preţ de 12 ani la rând, a obţinut din partea călărăşenilor doar 27.189 de voturi. Ce alegători nerecunoscători!

Jena a fost evidentă în partid, mai ales că a pus mâna pe mandatul de senator la...a doua strigare. Pardon, la redistribuire.

După 3 ani, Filipescu e mai energic ca niciodată şi n-ar fi exclus să-l vedem şi-n primăvara anului viitor în calitate de...candidat.

Până atunci să nădăjduim că dumnealui nu „propaghează” vreo ştire falsă. 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.