„SS” va conduce Prefectura!

„SS” va conduce Prefectura!

Domnul senator Filipescu a anunţat vineri că propunerile PNL pentru conducerea Prefecturii sunt Marian Stoica pentru funcţia de prefect, respectiv Ion Stan, pentru cea de subprefect. Asta n-a mai spus-o, dar se pare că „propunerile” vor primi şi „sinecurile” de la Orban miercurea viitoare în cadrul unei şedinţe de guvern. Aşadar la Prefectură se va instala “SS” dar fiţi pe pace că n-are legătură cu “temutul” Schutzstaffel.

Dacă astfel a grăit domnu’ Filipescu, aşa va fi, că d-aia-i barosan de barosan. Asta înseamnă că generalu’ cu o stea (r) Stoica a „îndeplinit”, între timp, şi prima condiţie de a fi compatibil cu un astfel de job şi anume de a deveni funcţionar public.

Dar cum a fost de a fost posibilă treaba asta în regim de viteză? Simplu, la “ei” se poate, chit că legea devine preş.

Pentru că cine dracu’ mai poa’ să creadă că ditamai generalu’ s-a apucat acu’ la 2 ani de când a ieşit la pensie pe o sumă tare frumuşică, să se pună cu burta pe „carte” ca să mai înveţe şi vreo 2 kile de „bibliogafie” iar cu lecţia învăţată să promoveze şi examenul de angajare cu magna cum laude? Nici măcar tineri frumoşi şi liberi din PNL, cu „plăvanu’ – n suflet” care ne-au împuiat şi capu’ în ultimele săptămâni cu România normală, nu se mai dau în vânt după astfel de poveşti cu eroi de hărtie.

Imaginaţi-vă aşadar cum „măsluiesc” ăştia examenele dacă interesu’ o cere!

Dooooomnuuuuu’ Filipescu, tot nu-i suficient. Pentru că în Codul Administrativ se precizează clar că „Funcțiile de prefect și de subprefect sunt funcții din categoria înalților funcționari publici” (art. 250)! Ori stimabili mai sus – menţionaţi sunt doar „simpli” funcţionari publici. Pe primul doar ce l-aţi băgat în „corp” pe repede – nainte.

Ştiţi prea bine că sunt o grămadă de oameni în acest corp al înalţilor funcţionari publici care freacă menta şi ar putea fi, în consecinţă, detaşaţi la Călăraşi. Că nu-i vreţi, e o altă mâncare de peşte.

În ce vă priveşte, aţi făcut întotdeauna apel la lege şi la statul de drept doar atunci când v-a convenit.

În rest, ...Trăiască România normală!

aldis

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.