Drăgulin, la Parlament? E. Grama: Chiar atât de blestemaţi să fim?!

Drăgulin, la Parlament? E. Grama: Chiar atât de blestemaţi să fim?!

Prin PNL Călăraşi se vorbeşte din ce în ce mai aprins, în ultima vreme, de o posibilă candidatură a lui Dan Drăgulin la…Parlament. Probabil pentru Camera Ddeputaţilor pentru că la Senat locul va rămâne în continuare ocupat.

Sursele noastre relevă că primarul ar fi luat în calcul o asemenea opţiune din cel puţin două motive. Primul ar fi anunţul făcut recent de preşedintele CJ Vasile Iliuţă potrivit căruia intenţionează să candideze ca independent la Primărie, deci ar deveni rivalul său direct iar organizarea alegerilor în 2 tururi i-ar fi realmente fatală. Al doilea se referă la graba cu care liberalii vor să organizeze alegerile locale şi parlamentare cam în aceeaşi perioadă, adică prin mai – iunie. “Zvonul” care bântuie de câteva zile prin ograda liberalilor a fost comentat acid de Eduard Grama care a declarat pentru www.arenamedia.ro. “După 7 ani şi jumătate de mandat în fruntea Primăriei municipiului Călărași în care ne-a mințit constant şi în care ne-a îndatorat pe noi şi pe copiii noştri, primarul Drăgulin visează că-i stă bine și în Parlament. Chiar atât de blestemaţi să fim?! Necazul nostru nu e doar că se visează parlamentar, ci că dorește cu ardoare să se cloneze şi pentru Primărie şi pentru Consiliul Județean dar şi pentru NASA. Cum ar fi să-l vedem pe Drăgulin 1  la Primărie, pe Drăgulin 2 la CJ, pe Drăgulin 3 în Parlament și de ce nu?, pe Drăgulin 4, șef şi peste craterele de pe Marte?

Noi avem "încredere" numai în Drăgulin 5, cel neasumat, laş, duplicitar, precum mentorul său, senatorul redistribuit, Răducu ... Dumitrescu.” a spus Grama care a încheiat considerând că epoca tandemului Filipescu – Drăgulin ar trebui să apună în acest an. “A venit momentul ca tandemul Filipescu-Drăgulin să rămână în pagina neagră a istoriei județului, iar comunitatea să aleagă oameni competenţi care pot da speranță că lucrurile se schimbă, cu adevărat, în bine.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.