Aşa cum NU trebuie!

Aşa cum NU trebuie!

Domnul Barbu, cel autodeclarat preşedinte al Consiliului Judeţean, cu sprijinul Prefecturii şi al conducerii superioare de partid şi de stat, chiar este un om de cuvânt!

După ce luni, 31 august a scris pe contul personal de Facebook, prefaţând interviul pe care l-a acordat unui post de radio local că “Fostul președinte de Consiliu Județean creează (n.r. era suficient un singur e!), în continuare, o atmosferă tensionată, venind în instituție și agățându-se de ,,scaunul" de președinte al Consiliului Județean, pentru a amenința și a intimida angajații.”, a doua zi marţi, 1 septembrie şi-a pus autograful pe o adresă, de toată jena, transmisă conducerii SC Protector Guard SRL, firmă care asigură serviciile de pază pentru Consiliul Judeţean. “Având în vedere Ordinul Prefectului Judeţului Călăraşi (n.r. n-a mai precizat numărul şi data de parcă cei de la Protector Guard aveau chiar obligaţia să le ştie!) privind încetarea calităţii de consilier judeţean al domnului Iliuţă Vasile, precum şi relaţiile contractuale dintre societatea dvs şi Consiliul Judeţean, vă solicităm să luaţi măsuri pentru încetarea permiterii accesului persoanei fizice ILIUŢĂ VASILE, cu excepţia accesului la registratură şi înscrierii în audienţe la subsemnatul, potrivit legii şi reglementărilor în vigoare”. Adresa, repet, e semnată de Valentin Barbu dar cine a redactat-o lasă, clar, impresia că mai întâi a terminat facultatea şi apoi liceul.

Nu e zi de la Bunul Dumnezeu ca dl Barbu să nu ne “impresioneze”. Îmi imaginez, pentru că aşa ar fi normal, ca astfel de adrese să-i vizeze şi pe ceilalţi consilieri judeţeni, 9 la număr, care şi-au pierdut mandatul! Adică şi accesul lor să fie, la fel de,“restricţionat”.

Ca să fie penibil până la capăt, dl Barbu îi predă rivalului său şi o “lecţie de mărinimie”, susţinând că-l acceptă, totuşi, pe Vasile Iliuţă, în instituţie doar dacă acesta se înscrie în audienţă la dumnealui. Ceee? Păi, Consiliul Judeţean nu e o anexă a PNL Călăraşi. În plus, ce-ar putea Iliuţă să vorbească cu dvs., primindu-l în audienţă? Am înţeles, v-a venit greu când v-a certat în legătură cu banii pentru Dunărea şi din acest motiv.... Dar „săpuneala” a prins bine pentru că aţi semnat până la urmă „ordinul” buclucaş iar fotbaliştii, antrenorii şi toţi ceilalţi au prins o gură de aer proaspăt după ce vă somaseră, în prealabil, să vă prezentaţi la stadion pentru explicaţii. Dar s-a apropie acolo din nou scadenţa şi...

Pe de altă parte, dle Barbu, asta miroase a „discriminare” de la o poştă distanţă. Omu’ n-are niciun fel de “interdicţie”. Şi-a pierdut, într-adevăr mandatul, dar lasă-l măcar să-şi ridice din birou lucrurile personale!

E trist că sunteţi preocupat de astfel de lucruri mărunte (cum ar fi şi maşina de serviciu a Directorului Direcţiei Dezvoltare), însă probabil că vă dau putere şi încredere în faţa celor care v-au trimis la înaintare. Dar ţara „arde” cu adevărat. Salariaţii DGASPC au început să-şi manifeste nemulţumirea că nu-şi vor putea încasa lefurile pe 10 septembrie. E „groasă”...Cică nu sunt bani care ar trebui transferaţi din bugetul Judeţului. Ori pentru asta ar fi nevoie de convocarea consilierilor judeţeni în şedinţă extraordinară (ordinara..., nu e cazul!) doar că ezitaţi să demaraţi procedurile necesare, de teamă să nu fiţi înlocuit. Consiliul Judeţean, ştiţi prea bine, că din 18 august, are nevoie de un preşedinte nou, ales din rândul consilierilor rămaşi. Ar trebui să se reia „povestea” din iunie 2016 şi asta nu vă convine deloc!

E regretabil că nu v-a spus nimeni până azi că există viaţă şi după 27 septembrie. La cât de bine staţi în sondaje…

barbuinterzisaccesiliuta

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.