Tăriceanu: Decizia de a interzice deschiderea restaurantelor de la 15 iunie este calea sigură spre faliment a mii de firme din industria ospitalității!

Tăriceanu: Decizia de a interzice deschiderea restaurantelor de la 15 iunie este calea sigură spre faliment a mii de firme din industria ospitalității!

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a criticat pe Facebook decizia Guvernului Orban de a interzice deschiderea restaurantelor de la 15 iunie pe care o cataloghează ca fiind „un act chiar antinaţional”. O astfel de măsură va afecta şi mai mult miile de firme din industria Horeca, împinse pur şi simplu spre faliment.

“Decizia de a interzice deschiderea restaurantelor de la 15 iunie este calea sigură spre faliment a mii de firme din industria ospitalității!

Dincolo de penibilul situației în care s-ar afla clienți și patroni deopotrivă, care aflați pe terasă atunci când se pornește o repriză de ploaie nu știu ce să facă: să fugă la mașină fără să plătească, să fugă în restaurant și să încalce legea, decizia de a nu deschide restaurantele este un act chiar antinațional. O spun fără să tresar, pentru că aceste măsuri draconice nu fac altceva decât să fugărească turiștii români spre alte plaje, din Bulgaria sau Grecia, unde nu mai sunt aceste limitări, unde oamenii sunt bineveniți și lumea revine la o normalitate responsabilă.

Este posibil ca domnii Klaus și Ludovic să lucreze pentru alții și nu pentru poporul român?” a scris pe pagina persoană de Facebook preşedintele ALDE, Călin Poescu Tăriceanu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.