Raportul Comisiei Juridice pe cererea DNA de urmărire penală a lui Tăriceanu, amânat încă 10 zile

Raportul Comisiei Juridice pe cererea DNA de urmărire penală a lui Tăriceanu, amânat încă 10 zile

Biroul Permanent al Senatului a decis să amâne cu înca 10 zile termenul pentru raport la Comisia Juridică asupra cererii DNA de încuviinţare a urmăririi penale împotriva lui Călin Popescu-Tăriceanu, în condiţiile în care cel mai probabil 21 decembrie va fi ultima zi din această sesiune parlamentară. Un vot pe cerere se va da astfel abia în sesiunea viitoare, care începe în februarie, informează hotnews.ro.

În cadrul Biroului Permanent de la Senat au fost 4 voturi împotriva amânării, de la USR şi PNL, au declarat surse politice pentru HotNews.ro.

“Solicitarea DNA se află în termenul prevăzut de regulamentul Senatului pentru a fi soluţionată, ea nefiind amânată până în sesiunea viitoare, aşa cum preşedintele Iohannis a dat greşit de înţeles săptămâna trecută.” a declarat pentru www.arenamedia.ro preşedintele interimar al organizaţiei judeţene ALDE Călăraşi, consilierul judeţean, Laurenţiu State care a continuat “Dimpotrivă, senatorii din Comisia Juridică au decis amânarea luării unei decizii, având în vedere faptul că preşedintele Călin Popescu-Tăriceanu a depus o serie de documente menite să îi ajute pe senatorii din comisie să ia o decizie în cunoştinţă de cauză. Mai mult, în cazul preşedintelui Senatului vorbim de un dosar de 17.000 de file, care ar trebui să fie parcurs de către senatori. Vorbim în acest caz de un vot care trebuie să fie dat cu responsabilitate, nu pe repede înainte cum îşi doreşte preşedintele.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.